Cumartesi

Cin-ithalat.com : Rakiplerinin öncüsü, ithalatçının yol haritası


Çinlilere kopyacı deriz yazımızın devamı olarak öncelikle, şirket websitemiz cin-ithalat.com dan bahsetmek istiyorum. Bu yıl 5. yılına girecek olan websitemiz, bu süre zarfında, devamlı geliştirilerek; rakiplerinin öncüsü, ithalatçının yol haritası olmuştur. Bugün internet ortamındaki birçok site, içerik olarak sitemizi "taklit" etmiştir. Bunlardan 7-8 tanesi ise, birçok sayfamızın içeriği birebir kopyalamıştır.

Çoğu websitesi sahibi bunun, yani plagiarism'in suç olduğunu, belkide bilmemektedir. Bu yüzden sitemize, aydınlatıcı ve uyarıcı olması dileğiyle, ayrı bir sayfa bile ekledik: http://www.cin-ithalat.com/web-plagiarism.htm

25 yıllık ticari hayatımda, başarıyı kazanmak kadar, onu muhafaza ve müdafaa etmenin de çok önemli olduğunu bilirim. Sitemiz içeriğinin tamamen özgün ve bana ait olması, bu konuda, bana bu imkanı vermektedir. Burdan (ç)alıntı yapan tüm siteleri DMCA nezdinde, tüm arama motorları sonuçlarından sildiriyoruz.

Buna rağmen, "her gün mantar gibi türeyen" sitelerin bazıları, halen sitemizden içerik kopyalamaktadır. Çinlilere kopyacı derken ve Çin ithalat danışmanlık konusunda hizmet vermek isterken, "iğneyi onlara çuvaldızı kendilerine batırmaları gerekiyor!"

Kendi tecrübelerimden oluşturduğum içeriği kopyalamakla ve bunları olası müşterilerine, kendi tecrübeleri gibi sunmaları doğru mudur?

Rakibinin emeğine ve başarısına saygı duymayan insanların, kalıcı başarılar sağlamaları mümkün değildir!

Aslında bizi bugüne kadar kopyayanları, burda kanıt ve sonuçlarıyla afişe etmek niyetindeydim, fakat onların bir de reklamını yapmak istemiyorum. Onlar zaten kendini bilir...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder