Pazar

Çin Canton (ihraç ürünleri) fuarı yaklaşıyor...

105incisi yapılacak olan Kanton fuarına 1.5 ay kaldı. Çin nin en büyük, dünyanın 2. büyük fuarına, ziyaretçi olarak katılmak için artık hazırlıklara başlanmalıdır. Fakat, öncelikle önemli olan, organizeyi nasıl ve kimle yapacağınızdır. Burda karşınıza 3 yol çıkar:

1- Paket turlar: (Vizenizi, biletinizi ve hotelinizi organize ederler. Gerisi size kalır, oldukça masraflıdır) fiyatlar 1700euro dan başlar. Fakat fuarda yanlız başınızasınız. Tercüman için 1000usd (5 gün için) daha ödersiniz.

2- Kendi başınıza: İngilizceniz var, organizeyi kendiniz yapmak istiyorsunuz. Macera bir alternatif, hem daha pahalıya patlar. Tavsiye olunmaz.

3- Çinden organize: Çinde yerleşik türk danışman firmalardan destek istersiniz. Burda, fırmanın size neler sunabileceği önemlidir. Toplam maliyet: 3500-5000 usd arası.

BİZİM ÇÖZÜMLERİMİZ

Siz biletinizi ve vizenizi Ligarba Travel'den(yetkili çin vizesi acentası) alıyorsunuz. Sitemizde bulunan Vip paketlerden birini seçiyorsunuz. Gerisini firmamız hallediyor. Tatil gibi bir iş gezisi ve fuar ziyareti sizi bekliyor. Doğru yerde, doğru zamanda, doğru insanlarla buluşturalım sizi ve firmanızı. Çin seyahatinizden %100 verim alın, fuara "turist" kalmayın!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder